Halv pris på udvalgte loppestader på åbningsdagen.

Københavnstrup udvider arealet og kommer i den kommende sæson således til også at benytte vejen (Lundebakken) til loppemarkederne.

Book en af disse stadepladser på åbningsdagen d. 16. april og få det til halv pris: kr. 125 for en stadeplads. Se nederst på denne side hvordan du får fingre i en af disse stadepladser 🙂

Tilbuddet gælder kun til og med 10. februar og så længe at der er ledige pladser.

Ønsker du at booke en stadeplads på det, der hidtil har været loppe-pladsen, så booker du bare her. Disse pladser er der ikke tilbud på – de koster (som altid) kr. 250 pr. stadeplads.

Det er på selve vejen til højre i billedet her at de nye stadepladser kan bookes.

Tilbuddet gælder til og med 10. februar.

Og hvorfor skal du så vælge at sige ja tak til dette tilbud?

Nu får du lige den helt store salgstale 😊

Københavnstrup er (synes vi selv):
 
• Københavns hyggeligste loppemarked med små hyggekroge, 5 gamle skure, høje ahorntræer og et lille legeområde for de mindste børn.
• nemt som loppesælger fordi du også kan leje bord og/eller tøjstativ.
• velkendt i loppekredse: Vi når hver uge ud til 10.000 -30.000 mennesker på Facebook. Derudover er vi selvfølgelig at finde på alle tænkelige loppe/event-sider som Markedskalenderen, Børn i Byen, Oplevelser i København osv.
 
Vi har altid:

• besøg af 1-2 madvogne.
• åbent i ishuset (kaffe, drikkevarer, Hansens Is).
• gratis parkering i området.
• højt niveau af service over for alle, herunder selvfølgelig også dig som loppesælger.
 
Planen er som sagt at udvide loppemarkedet så det også kommer til at foregå ude på selve Lundebakken, som vi har tilladelse til at lukke af hver søndag. På dette areal kan man desværre ikke booke en specifik plads, da logistikken ikke tillader det. Man får tildelt en plads, når man booker – forstået på den måde, at den, der booker først, får ”Plads A” (pladsen tættest på Emdrupvej) – den næste får ”Plads B” osv.  

I forbindelse med dette tilbud foregår booking af de nye pladser simpelthen ved at du – via kontakt-formularen nedenfor – skriver “Ja tak til tilbuddet om halv pris d. 16. april”. Skriv også hvilket MobilePay-nummer, du betaler fra (med hvilket navn) – og om du ønsker at leje bord og/eller tøjstativ.  Derefter sender du kr. 125 for stadepladsen og 25 kr pr. bord/tøjstaiv til MobilePay 99711.

Tilbuddet gælder kun for åbningsdagen d. 16. april. Resten af året koster alle stadepladser kr. 250 – og borde og tøjstativer (som altid) kr. 50 pr. enhed. Hvis det er en stadeplads på en af de 21 andre loppemarkeder i år, du er interesseret i, så skal du booke her.

Vores normale retningslinjer er selvfølgelig gældende.

Læs mere om Københavnstrup ved at klikke på linket herunder. Her finder du al den information, du har brug for: Adresse, åbningstider, praktisk info, osv

Vi glæder os til at se dig til Københavnstrups 9. loppesæson 🙂

KONTAKTFORMULAR:

    Privacy Preference Center

    Necessary

    Advertising

    Analytics

    Other