Det er rigtig dejligt at du har interesse i at være fast stadelejer hos os i Københavnstrup.

Her kommer lidt info og betingelser:

Vi har jo åbent hver søndag kl. 10 -16. Du (eller en ven) står selv som sælger og skal altså være der i dette tidsrum hver søndag. Forårs-sæsonen bliver i 2023 fra 16 april til og med 25. juni, altså 11 søndage.

Man deler skuret med en anden – som forsøgt illustreret her.

Lige nu er det en plads i et af vores store skure, der kan lejes. Skuret deles med en anden lejer – på midten, som forsøgt illustreret på billedet oven for. Det er ikke pladsen på billedet, der er tale om – billedet er blot som eksempel. Pladsen udgør – lige som alle andre stadepladser i Københavnstrup – 9 m2.

Prisen er kr. 300 pr. søndag, altså kr. 3.300,- for de 11 søndage.

Man skal have åbent hver søndag (sygdom en enkelt gang er selvfølgelig ok) og skal selvfølgelig flytte ud i ugen efter at man har sidste dag på loppemarkedet. Man betaler som sagt for en ½ sæson – og de penge får man ikke retur – også selvom at man pludselig skulle blive forhindret i at deltage.

Du har kun adgang til skuret om søndagen.

Her ses to af vores skure.

Pengene skal betales med det samme – forstået på den måde at hvis du er interesseret, så skriver du til os via vores kontakt-formular her. Så melder vi tilbage om du var hurtig nok på tasterne – eller om pladsen er røget til anden side. Hvis det stadig er ledigt skal du så overføre pengene til os.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other