Du har booket en stadeplads. Tak 🙂

Vi glæder os til at se dig/jer den givne søndag!

Først og fremmest: Du behøver ikke at have din billet med. Vi har en liste med navne på dagens deltagere, så det er nok at sige dit navn når du ankommer.

Porten åbner kl. 8 og du skal være klar til at tage imod kunder senest kl 10 – gerne før 🙂 Du kan køre i bil ned på pladsen (det ligger ned ad bakke i forhold til vejen) og dette må foregå i tidsrummet fra kl 8 – 9.30

Når du ankommer, så er det rigtig dejligt hvis du ikke kører ned på loppemarkedspladsen før vi har sagt “kom-bare-do” 🙂 Der er nemlig kun plads til et vist antal biler inde på selve pladsen. Så for at få puslespilet til at gå op beder vi dig om at vente på Lundebakken (ved nedkørslen til pladsen) til du bliver hentet af en af os med de gule veste. Kør ned ad Lundebakken og vend på den store “trekant”/vendeplads nede ved åen – og kør så tilbage op ad Lundebakken og hold i evt. kø dér. Se dette billede:

Se street view her.

I tidsrummet 9.30 -16 er bilkørsel på pladsen ikke tilladt, men skulle du af en eller anden grund være forsinket, så har vi trækvogne, som du kan bruge til at fragte dine ting ind med. Når du har læsset dine ting af så er der masser af parkeringspladser i nærheden – bl.a. hele vejen langs Emdrup station (ud for PureGym). Man må ikke parkere på Banebrinken – det er privat område. Parkér heller ikke på broen over jernbanen – det er ulovligt at holde nærmest hvor som helst på broen. Bemærk også at der er 2-timers parkering nogle steder, men det er gratis at holde over alt.

Hvis du har lejet et tøjstativ, så følger der ikke bøjler med – dem skal du selv have med.

Når du forlader din stadeplads – hvilket altså først er tilladt fra kl 16 – så skal du efterlade pladsen rengjort og ALT AFFALD SKAL DU TAGE MED HJEM 🙂

Der er toilet til rådighed (toilet-vogn). Der findes også et kundetoilet på Circle K på Tuborgvej – ca 500 m fra Københavnstrup.

Hvis du skulle være i tvivl, så ligger Københavnstrup her.

Vi glæder os til at se dig i Københavnstrup 🙂