Som modtager af vores nyhedsbrev har du jo allerede fået mailen “Sådan tiltrækker du flere kunder til din loppemarkeds-stand – 7 nemme tips”. Hvis du endnu ikke modtager vores nyhedsbrev, så kan du melde dig til her:

Processing…
Sådan! Du er nu på listen 🙂
Her er lige to inputs mere 🙂
1) Tænk over hvad mindste-prisen for nogle af dine ting er – f.eks. for de ting, du tænker er mest værd. Og tænk over om det ikke er bedre at få tingene solgt – end at du skal tage dem med hjem igen. Jeg siger ikke at du skal forære alting væk til 2 kroner. Tvært imod: Tænk over hvor høj din startpris skal være – men tænk også over hvor langt ned du vil gå i pris. Og hvis en given handel går lidt i hår-knude, så bed om køberens telefon-nummer – så kan du jo altid kontakte vedkommende hvis du skulle være interesseret i at genoptage forhandlingen.
Der handles på loppemarkedet i Københavnstrup.
2) Reklamér for at du sælger ud af gemmerne på forhånd: En 5-7 dage inden du skal på loppemarked hos os – der lægger du 5-10 af dine dyreste ting på Den Blå Avis/facebook/hvor du nu ellers plejer at sælge ting online. Hvis nogen viser interesse for tingene, så svar: ”Dem kan du komme og købe på søndag i Københavnstrup. Jeg sælger dem efter “først til mølle”, så du skal komme tidligt hvis du vil have dem”.
På den måde slipper du for at skulle lave aftaler med de potentielle købere – aftaler hvor du skal være hjemme/være klar til besøg osv. Hvis nogen insisterer på at købe tingene inden at du skal på loppemarked, så kan du jo til gengæld insistere på at de betaler det, du forlanger 🙂
Link til adresse/kort, som du kan sende til potentielle købere her: https://www.kobenhavnstrup.dk/her-ligger-koebenhavnstrup/
 
Læs mere om loppemarkedet i Københavnstrup her.

Book din stadeplads her