I Københavnstrup er der – i sommer-halvåret – loppemarked hver søndag kl. 10 – 16 (dog har vi altid lukket i juli og i 2024 er der heller ikke åbent d. 30. juni). I 2024 afholder vi det første loppemarked d. 21. april.  Loppe-sælgere kan stille op fra kl. 8.
Book din stadeplads her

Se billeder her.
Følg os på facebook – så får du nyhederne fra os lige ind i dit facebook-feed 🙂

Se slideshow her – klik play.
Det er et udendørs loppemarked med en helt særlig atmosfære. Og så er det nemt, for hos os kan du både leje tøjstativer og dejligt store borde til alle dine ting. Som stadeholder kan du køre din bil helt hen til din stadeplads – og der er masser af gratis parkeringspladser lige ved siden af loppemarkedet.

Alt det praktiske kan du læse mere om her.

Når du booker en loppe-stand accepterer du samtidigt vores retningslinier. Specielt pkt. 10 er vigtig 🙂
Hvis du vil booke en loppe-stand, så foregår det lige her:
Book din stadeplads her

Københavnstrup ligger lige hvor København og Gentofte mødes – 300 meter fra Emdrup station.
Du kan se et kort her.
Loppemarkedet er fordelt over forskellige niveauer og omkranset af høje ahorntræer og 5 gamle træ-garager. Her er prøverum til tøj-køberne, gynge til børnene og en udendørs food-court, hvor du kan købe lækker mad fra et par foodtrucks, is fra Hansens Is – og øl, vand og kaffe, naturligvis 🙂
På loppemarkedet oplever vi en stor venlighed og hjælpsomhed blandt stadeholderne. Både over for hinanden og over for kunderne. Og vi – Julie og Rolf – giver også altid gerne en hjælpende hånd hvis vi kan assistere med noget.
Og det er nok den gode stemning – sammen med de helt særlige omgivelser – der gør at vi ofte hører fra de besøgende at loppemarkedet i Københavnstrup er “Københavns hyggeligste loppemarked” 🙂
Følg os på facebook – så får du nyhederne fra os lige ind i dit facebook-feed 🙂