Vi får besøg af følgende madvogne:



2 oktober:

Shanique serverer lækre retter med oprindelse i det Jamaicanske køkken:

JERK CHICKEN: Traditionel Jamaicansk Jerk-kylling. Servers med salat, Carla’s Jerk sauce, ris & ærter.

CHICKEN: Fried chicken. Serveres med salat, sauce, ris & ærter.

JERK EGGPLANT: Jerk aubergine. Serveres med salat, Carla’s Jerk sauce, ris & ærter.

KIDS MENU: Chicken wings. Serveres med Carla’s Jerk sauce, salat, ris & ærter.

CHICKEN: Fried chicken. Serveres med salat, sauce, ris & ærter.

WRAP: Jerk Wrap serveres med salat og Carla’s Jerk sauce.

Jerk eggplant wrap servers med salat og carla’s Jerk sauce.

MEAT PIE: Serveres med kartoffel, gulerod og hakket kød.

VEGAN PIE: Serveres med kartoffel, gulerod, jerk eggplant og jerk blomkål.

JERK PULL CHICKEN BURGER: Carla’s jerk sauce, jerk pulled chicken og coleslaw

SIDES:

POMMES

VEGAN CHEESE FRIES 

Højbjergs Køkken:

Tysk inspireret karrywurst, med stegt frankfurter og sprøde kartofler. Serveret med karryketchup. Toppet med syltede løg og krydderurter.

Lousiana style crispy chicken sandwich, i et blødt brioche brød, spidskål og hjemmerørt mayo. Chili sauce og toppings.

Højbergs Køkken leverer mad til private og virksomheder: De går op i friske og lokalt dyrkede råvarer, går ikke på kompromis med smagen og laver det meste fra bunden. Læs mere her.




9. oktober: Shanique og “Hans’ G’s pølsevogn“: Klassiske pølser, flæskestegs-sandwich, bøfsandwich mm.

Book din loppe-stand her

Klik her for at booke din loppestade – eller læse mere om Københavnstrup.